Rente verdienen op je crypto

Rente verdienen op je crypto

Waar we in het verleden gewend waren om spaarrente te ontvangen van de bank, zijn we nu meer en meer afhankelijk van een andere vorm van passief inkomen als we ons geld willen laten groeien. Gelukkig kan dit nog steeds, alleen zul je meer moeten gaan kijken naar het beleggen in aandelen of crypto. Om je wegwijs te maken over hoe het precies werkt, neem ik je graag mee in wat inzichten om een passief inkomen met crypto te genereren.

Het traditionele model komt je vast bekend voor: namelijk rente op je spaarrekening. Anno 2022 is de spaarrente op ING 0,00%, en soms zelfs negatief! Hierdoor betaal je soms zelfs geld om geld te hebben, zeker met de inflatie wordt je geld op een traditionele spaarrekening over de loop van jaren dus minder waard. Wat zou je met je spaargeld kunnen doen om nog wel rendement te maken?

Geld verdienen met Celsius

Gelukkig zijn er verschillende oplossingen op de markt gekomen, waardoor jij een passief inkomen kunt genereren op je crypto. Een voorbeeld hiervan is Celsius. Zij verstrekken leningen aan gebruikers zoals jij en ik, net als dat een bank doet. Bij een bank gaat het grootste deel naar hunzelf, de gebouwen, de personeelskosten en ga zo maar door. Het voordeel is dat Celsius de opbrengsten van de lening uitkeren aan de lening gever, jij dus! Wanneer jij dus je crypto hierop zet, krijg je wekelijks je rente uitgekeerd. Dit is soms wel 17% op jaarbasis, in vergelijking met 0.00% op de bank!

Actieve Celsius promo codes in 2022

Om extra crypto te verdienen, kun je ook gebruik maken van celsius promo codes. Wanneer je je als nieuwe gebruiker registreert, kun je in 30 dagen een bonus van 110 dollar krijgen bovenop je eigen rente. Wanneer je deze promo codes van Celsius toepast, zul je een bepaald bedrag moeten storten om de code te activeren. Zijn de 30 dagen om? Dan zul je dit automatisch op je account gestort krijgen. Ook kun je er voor kiezen om je geld + de bonussen er gewoon weer af te halen. Op de website van Fire Met Defi staat overigens ook een celsius review beschreven, mocht je meer informatie willen hebben.

Conclusie

Er is niets zo mooi als compound interest, ook wel het achtste wereldwonder genoemd. Mijn advies is daarom ook om alles lekker te laten staan, en te genieten van de rente-op-rente. Gelukkig zijn er partijen op de markt gekomen zoals Celsius die het moderne banksysteem verstoren en de financiële onafhankelijkheid terug brengen naar de burger, en niet naar de grote banken.