5 tips voor het kiezen van een geschikte Crypto App

5 tips voor het kiezen van een geschikte Crypto App

Crypto apps zijn de nieuwe trend in de crypto wereld en geven een nieuwe manier om geld te verdienen. Om nou te weten welke crypto app het beste voor je is, en hoe je deze app voor jou winstgevend kan krijgen, lees je hieronder manieren om de juiste app te kiezen. In dit artikel lees je meer over het kiezen van de beste crypto app die ervoor kunnen zorgen dat je jouw investering vergroot met handelen in cryptovaluta.

1. Gebruiksvriendelijkheid

Allereerst is het wel zo dat wanneer je jouw geld investeert, je natuurlijk niet overzicht wilt kwijtraken over je beleggingen. Zeker met zo’n fluctuele markt als cryptocurrency is het fijn om duidelijk te zien hoe je investering er aan toe is.

2. Transactiekosten en commissies

Daarnaast wil je natuurlijk ook de laagste transactiekosten betalen. Veel crypto apps rekenen kosten per transactie, dus het is belangrijk om te checken of die crypto app geen onnodige kosten in rekening brengt of deze relatief erg hoog zijn.

3. Beveiliging en systeemeisen

Verder is het belangrijk om te checken of de crypto app bijvoorbeeld meerdere lagen beveiliging heeft zoals 2FA (2-Factor Authentication) of MFA. Hiernaast wil je altijd zorgen dat de crypto app geen rare systeemtoegang vereist op je telefoon en alles wel geheel veilig en privé verloopt.

4. Ervaringen van eerdere gebruikers

Wie weet nou het best hoe de app is, anders dan voorgaande gebruikers? Vaak weten mensen die de app eerder gebruikt hebben, het best te vertellen waar de problemen of juist pluspunten liggen.

Luister naar deze recensies, die je op sites kan vinden over online geld verdienen.

5. Algehele reputatie van de app en bedrijf

Wanneer je een app hebt gekozen voor jouw aankoop van cryptomunten, doe dan een laatste check op het moederbedrijf. Is het een losse crypto broker of zit er nog een bedrijf boven of tussen? Als zij ook geen aanklachten hebben gehad in het verleden voor bijvoorbeeld fraude of privacyschending dan zit je helemaal goed!

Let goed op voordat je gaat handelen in crypto

Crypto kan natuurlijk een leuke en spannende ervaring zijn, maar in veel gevallen lijkt het net te veel op gokken. Pas dus op dat je met geld speelt dat je kan missen en houd de volgende regels voor jezelf in je achterhoofd:

  • Hoe hoger het potentiële rendement, hoe hoger de risico’s
  • Bind je niet vast op één crypto app en wees niet bang een extra app te gebruiken
  • Houd je aan je van tevoren afgesproken strategie

Geniet natuurlijk altijd van het investeren en de leuke nieuwe markt om in in te stappen.