BUX Zero review

Wanneer je zelf wilt gaan beleggen moet je eerst een broker uitkiezen. Wij werken graag met BUX Zero. BUX Zero is een app voor je telefoon waar je overzichtelijk en makkelijk aandelen kunt kopen/verkopen en je portefeuille kunt inzien. Onderstaand geven we toelichting van onze BUX Zero review en ervaringen.

Meld je gratis aan bij BUX Zero en krijg na je eerste storting een gratis aandeel; bijvoorbeeld van Heineken of Shell!

BUX Zero informatie

BUX Zero bestaat al geruime tijd en sinds kort heeft BUX ook een gratis selectie. Bij veel brokers betaal je transactiekosten voor iedere storting of aankoop/verkoop van een aandeel. Bij BUX Zero is er echter een grote selectie met aandelen en ETF’s die je gratis kunt kopen. De app is erg gebruikersvriendelijk gemaakt, waardoor je makkelijk je weg kunt vinden in het beleggen.

Door alle informatie op deze site tot je te nemen, kun je jezelf goed inleggen voordat je gaat beginnen met beleggen. Wij geven geen tips over welke aandelen je wel of niet kunt kopen, dat is aan jezelf. Uiteraard hebben wij een voorkeur voor de AEX, dit is vooral gebaseerd op het gegeven dat voor de Nederlandse aandelen er veel informatie beschikbaar is.

BUX Zero installeren

Klaar om te beginnen met beleggen? Na het installeren van de BUX Zero app, moet je een identificatie proces doorlopen. Na het invullen van je NAW gegevens, moet je een kopie van je paspoort maken en een foto van jezelf. Dit om fraude en beursmanipulatie te voorkomen.

BUX Zero gratis aandeel

Na het installeren en aanmelden is het tijd voor je eerste storting. Gebruik je onze link voor het aanmelden, dan krijg je direct een gratis aandeel. Lees hiervoor altijd even goed de voorwaarden van BUX Zero. Welk aandeel je krijgt is altijd een verrassing, het kan een Nederlands aandeel als Heineken zijn, maar ook een Amerikaans aandeel als Apple of GoPro.

Meld je gratis aan bij BUX Zero en krijg na je eerste storting een gratis aandeel; bijvoorbeeld van Apple of GoPro!

Hoe werkt BUX Zero?

Ten aanzien van andere brokers is BUX Zero een erg gebruikersvriendelijke app die gemaakt is voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Bijzonder aan BUX is dat de aandelen tussen 16:00-17:00 aangeschaft worden. Dit betekent dat als jij om 09:00 een aankoop invoert, deze pas aan het einde van de dag wordt doorgevoerd. Onze tip is dan ook om te wachten tot 15:00 en dan pas de aankopen en verkopen in te voeren. Zo voorkom je nare verrassingen van koerswijzigingen gedurende de dag.

Is BUX Zero echt gratis?

Gratis bestaat niet zegt men altijd. Dat is bij BUX Zero niet helemaal waar. Er is een selectie van aandelen en ETF’s die je echt gratis kunt aankopen en verkopen. Ook zijn er aandelen beschikbaar waar je wel transactiekosten voor betaald. Ook het converteren van je aandelen van € naar $ of andersom betaal je transactiekosten voor. Je kunt dus volledig gratis handelen via de app van BUX, maar dan heb je een beperkte keuze aan mogelijkheden. Voor beginnende beleggers is dit echter heel goed te doen, omdat je nog steeds kunt kiezen uit tientallen aandelen. Ben je al wat meer ervaren, dan kun je ervoor kiezen om ook aandelen te nemen waar je transactiekosten voor betaald.

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. De bovenstaande links zijn advertenties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *