VPN voor beleggen & crypto

VPN voor beleggen & crypto

Een VPN is in Nederland nog niet bekend bij de grote massa, terwijl het een enorme toevoeging is in het beveiligen van je internetsessies. VPN staat voor Virtual Private Network. Heel simpel uitgelegd wordt er voor jouw gebruik internetgebruik een privé kamer aangemaakt waardoor anderen niet kunnen zien wat jij aan het doen bent. Hiermee ben je bijvoorbeeld beter beveiligd tegen cyberaanvallen en is de data die je gebruikt afgeschermd tegen (cyber)criminelen. In andere landen is het gebruik van VPN al veel populairder dan in Nederland, waar het vooral gebruikt wordt door de mensen die dagelijks op het internet werken. Door het thuiswerken is het gebruik van VPN al enorm toegenomen en zijn er ook bedrijven die hun medewerkers vragen een VPN verbinding te gebruiken.

VPN Nederland nu gratis te gebruiken! 

Waar het gebruik van VPN de afgelopen jaren vaak een ingewikkelde aangelegenheid was, via Amerikaanse aanbieders en websites, is er nu ook een VPN aanbieder uit Nederland. Een Nederlands bedrijf, wat gewoon in Nederland belasting betaald en zich volledig transparant opstelt. Het bedrijf VPN Nederland biedt deze Nederlandse VPN service aan en dat is dus gratis VPN!

Waarom jij ook een VPN nodig hebt?

Een VPN is voor veel zaken een goede keuze om in te zetten. Denk aan thuiswerken en omgaan met bedrijfsgevoelige informatie die uitgewisseld moet worden. Waar je vroeger op kantoor op een gesloten verbinding zat met collega’s en daarmee beter beschermd tegen diefstal van gegevens. Nu werkt iedereen veel meer thuis en is een bedrijf overgeleverd aan de anti-virus bescherming die een medewerker zelf heeft. Dat is een van de redenen dat ook bedrijven steeds meer onderzoek doen naar het gebruik van VPN netwerken. Ook bij het aankopen en verkopen van aandelen en vooral bij crypto currency liggen de (cyber)criminelen op de loer. Doordat bij crypto de daadwerkelijke keys ook digitaal verzonden worden, kunnen deze een makkelijke prooi zijn om te stelen.

Dus een gratis VPN zonder addertjes onder het gras?

Nu biedt VPN Nederland jou dus de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van hun VPN service. Zeker om VPN te proberen en voor basis zaken is het echt helemaal gratis. Wel is er een datalimiet van 2GB. Mocht je de datalimiet bereikt hebben kun je overstappen op een voordelig maandelijks abonnement. De gratis service is perfect voor iedereen die nog geen ervaring heeft met VPN en wil weten hoe het precies werkt en wat de voordelen zijn in het gebruik ervan.