Trading navigator methode

Trading navigator methode

Ben je een startend belegger die op zoek is naar meer informatie over hoe je moet starten met beleggen? Of ben je juist al meer ervaren als belegger maar nog zoekende naar hoe je een juiste beleggingsstrategie toepast of hoe je moet reageren op koerswisselingen? Tradingnavigatormethode.nl biedt een training aan van 6 weken, aangeboden door beleggingsexpert Harm van Wijk. Deze geeft je alle tips en tricks over beleggen, samen met alle ins en outs over de beleggingswereld. Op deze manier kun je op een laagdrempelige manier veel leren over hoe het handelen in aandelen en opties, waardoor je met meer kennis en daardoor meer vertrouwen kunt gaan handelen.

Harm van Wijk

Om goed de trading navigator methode te kunnen begrijpen en beoordelen, is het belangrijk om te weten wie de bedenker is van de methode. Dat is Harm van Wijk. Harm van Wijk is een professionele beleggingsexpert met meer dan 30 jaren ervaring in beleggen. Hij is zijn carrière begonnen bij verschillende financiële instellingen en bedrijven. Zo heeft hij bij de Financiële Telegraaf gewerkt, waar hij alle beurzen en al het financiële nieuws in de gaten hield en hierover schreef. Vervolgens heeft hij bij meerdere banken en vermogensbeheerders gewerkt, waarbij hij zelfs verantwoordelijk is voor de oprichting van SNS FundCoach en de Binck Bank. Een echte financiële expert dus, die veelgevraagd is op de TV en radio. Hij wordt vaak gevraagd voor programma’s als EenVandaag en op Radio 1 of BNR Nieuwsradio.

Na lang voor het grootzakelijke bedrijf gewerkt te hebben, kwam Harm tot inzicht dat veel particuliere beleggers geld verloren bij het beleggen door een gebrek aan kennis. Dit was voor Harm de reden om een beleggingsmethode en training te ontwikkelen waardoor alle kennis van de grootzakelijke bedrijven ook beschikbaar werden voor de particulier.

De ontwikkeling van zijn trading navigator methode heeft er toe geleid dat er al ruim 11.000 particulieren via Harm van Wijk de training hebben gevolgd. De training is een uitgebreid aanbod van artikelen, video’s en ook ruimte om vragen te stellen aan Harm van Wijk voor een stukje persoonlijke coaching.