Samsung Galaxy Modellen

Samsung Galaxy Modellen

Als we het hebben over de Samsung Galaxy, dan kennen we natuurlijk allemaal het nieuwe vlaggenschip, de S22. Deze is verkrijgbaar in maar liefst 3 verschillende varianten. De S22, S22+ en de S22 Ultra. Toch kent Samsung naast de S serie, ook nog een aantal andere series. Zo kennen we de A, J en ook Note serie. Zo is er voor ieder budget een passende telefoon beschikbaar. Wil jij weten wat de verschillende zijn en welke Samsung het beste past bij jou? Lees dan onderstaande artikel.

De Samsung S serie

De Samsung Galaxy S, is natuurlijk het vlaggenschip van Samsung. Niet voor niets is deze telefoon de meest populaire in z’n soort. Deze telefoon kenmerkt zich door een prachtig scherm, te gek geluid, stijlvol design en superscherpe camera. Met deze telefoon heb jij alles wat je nodig hebt. Zo kun jij op iedere plek precies doen wat je wilt. Een echte computer dus!

Samsung Galaxy A

Uiteraard is de S serie uniek in z’n soort. De A-serie is natuurlijk niet zo snel als de S, maar doet zeker niet veel onder. Zo heb je namelijk exact dezelfde mogelijkheden en kun je gebruikmaken van alles wat Samsung te bieden heeft. De verschillen zitten met name in de snelheid van het toestel, het design en de kwaliteit van de camera. Toch, is de Samsung Galaxy A bij uitstek geschikt voor de doorsnee telefoongebruiker.

Samsung Galaxy J

Na de A serie, kennen we ook de J serie van Samsung. Deze is in tegenstelling tot de S en A serie een stuk minder. Ook niet zo heel gek, want dat zien we ook direct terug in de prijs van het toestel. Deze telefoon is bij uitstek geschikt wanneer je af en toe belt, een berichtje stuurt via Whatsapp of een keer iets moet opzoeken op het internet. Wanneer jij je telefoon zakelijk of privé intensief gebruikt, dan is dit niet de juiste keuze voor jou.

Conclusie

Zoals je ziet biedt Samsung een brede range aan toestellen. Wil jij toch graag een S serie, maar is het nieuwste model net iets te duur voor je? Dan kun je ook prima kiezen voor één of twee modellen eerder. Zo kun je toch kiezen voor het ‘vlaggenschip’, maar valt het qua prijs reuze mee.