Meest populaire tuinmeubelen en tuinkussens

Meest populaire tuinmeubelen en tuinkussens

Tuinmeubelen kennen we in allerlei soorten en maten. Waar we vroeger allemaal de bekende blauwe set van hartman in onze tuin hadden staan, heeft deze bij het grootste deel plaats moeten maken voor een loungeset of een steigerhouten tafel. Er dus veel veranderd op het gebied van tuinmeubelen. Niet alleen voor tuinmeubelen geldt dit, maar ook voor de rest van de aankleding van onze tuin. Zo zien we dat er steeds vaker gekozen wordt om de stijl van binnen mee te nemen naar buiten. Dat betekend, dat er ook op de loungeset wordt gekozen voor kleuren sierkussen om het geheel wat extra op te fleuren. Een paar gekleurde zitkussens is toch immers een stuk gezelliger, dan de vaak grijze kussen die standaard bij je tuinset worden geleverd.

Populaire tuinmeubelen

Als we het hebben over tuinmeubelen, dan kunnen we allerlei verschillende kanten op. Allereerst is het belangrijk te bepalen wat voor jou het meeste zitcomfort biedt. Wanneer je op leeftijd bent, dan kan het opstaan vaak een ietwat grotere opgave zijn dan wanneer je midden 40 bent. Een loungeset is daarom vaak niet de meest verstandige keuze wanneer je moeite hebt met opstaan. Naast een loungeset, zien we dat ook een hogere tafel, beter bekend als ‘bartafel’ ook onder de populaire tuinmeubelen valt. Deze tafel wordt vaak als extra zithoek geplaatst. De laatste is de bekende ‘eettafel’. Deze tafel is bij uitstek geschikt om zowel aan te borrelen als heerlijk te dineren en niet voor niets één van de populairste tuinmeubelen.

Populaire tuinkussens

Niet alleen onze tuinmeubelen moeten steeds vaker voldoen aan een hogere standaard. Ook onze tuinkussens zijn een belangrijk onderdeel van een optimaal zitcomfort. Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer je kussen te dun is, de ondergrond van de stoel of bank veel te goed voelbaar is. Populaire tuinkussens van dit moment zijn veelal sierkussens. Deze kussens worden ook binnenshuis gebruik en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Deze geven je zowel je interieur als je tuinset een echte boost. Je kunt ze tegenwoordig zelfs krijgen als warmte kussen, ideaal wanneer het ’s avonds wat sneller afkoelt.