Maandelijks meer geld beleggen? Met deze tips kun je extra geld verdienen!

Maandelijks meer geld beleggen? Met deze tips kun je extra geld verdienen!

Heb jij de wens om maandelijks meer geld te beleggen, maar ontbreekt de financiële ruimte hiervoor? Dat is heel herkenbaar. In dit artikel leggen we uit hoe jij naast je huidige inkomen extra geld kunt verdienen.

We hebben voor 5 tips gekozen, zodat je zelf kunt kijken wat er bij jou past en wat je interessant zou vinden.

Met de ene manier kun je meer geld verdienen dan met de andere manier. Maar voor alle mogelijkheden geldt: het is ook voor jou weggelegd. En als je meerdere mogelijkheden combineert, kun je maandelijks een heel leuk geldbedrag bij elkaar verdienen. En dat kun je mooi aanwenden om meer aandelen te kopen!

Tip 1: Geld verdienen met spelletjes spelen

Ben jij een spelletjesfanaat en ga je graag de uitdaging met andere spelers aan? Dan is geld verdienen met spelletjes spelen iets voor jou. Je maakt een account aan, waarna je ervoor kunt kiezen om gratis te spelen of tegen andere spelers een spelletje doen waarbij je een inleg bepaalt. Weet jij je tegenstander te verslaan, dan ga jij er met de inleg vandoor. Zo wordt de traditionele spelletjesmiddag een stuk interessanter!

Tip 2: Mystery shoppen

Er zijn een aantal bedrijven in Nederland, zoals bijvoorbeeld Multi-Value, die mystery shoppen aanbieden. Je kunt hier jezelf aanmelden en je krijgt dan toegang tot een portal waar je jezelf kunt aanmelden voor opdrachten. Denk aan opdrachten in de retail, horeca of automotive branche. Vaak moet je een (kleine) uitgave doen die je vergoed krijgt alsmede een vergoeding voor het invullen van een vragenlijst.

Tip 3: Enquetes invullen

Via een aantal aanbieders kun je geld verdienen door het invullen van enquetes. Het is heel simpel: een bedrijf of een merk is benieuwd naar de mening van consumenten. Om jou te stimuleren om mee te doen, bieden ze een leuke vergoeding aan. Dit kan een cadeaubon zijn, maar bij diverse aanbieders kun je ook gewoon keiharde cash verdienen. Je krijgt dan wekelijks een aantal mailtjes om een enquete in te vullen. Hoe kijk jij tegen een merk aan of wat vind je van een bepaalde website. Hier krijg je een bedrag per enquete voor en zo kun je wat extra verdienen.

Tip 4: Webcam model

Niet voor iedereen weggelegd, want verreweg de meeste webcammodellen zijn vrouw. Ben jij niet verlegen aangelegd en ben je bereid om betalende bezoekers te entertainen vanachter de webcam? Geld verdienen als webcam model is verreweg de meest lucratieve manier om geld te verdienen. Er zijn vrouwen die maandelijks duizenden euro’s verdienen.

Webcammodellen hoeven allesbehalve maatje 36 te hebben: iedereen (uiteraard wel 18+) is van harte welkom.

Tip 5: Cashback shoppen

Bij het online shoppen kun je heel makkelijk een paar procent cashback verdienen. Via een cashbacksite krijg je bij online webwinkels als Bol.com en Wehkamp een paar procent cashback op al je online aankopen. Vooral bij duurdere bestellingen (zoals een nieuwe TV of het boeken van een reis) tikt dit lekker aan. Bij Booking.com bedraagt de cashback bijvoorbeeld 4% van het orderbedrag. Boek je een reis van €2000,- dan krijg je dus €80,- aan cashback. Dat is lekker eenvoudig geld verdienen!

Samengevat: er zijn heel veel mogelijkheden om maandelijks een leuk extra geldbedrag bij elkaar te verdienen. Hiermee kun je je inkomen verhogen. Ga je hier gedisciplineerd mee om, dan kun je maandelijks eenvoudig tientallen tot honderden euro’s extra beleggen. Tel hier een leuk rendement bij op en dan ben je over een paar jaar een leuk geldbedrag rijker!