Het volgen van een Wft opleiding

Het volgen van een Wft opleiding

Binnen de financiële markt wordt vaak over een Wft diploma gesproken. Om als professional te mogen adviseren over bijvoorbeeld verzekeren en hypotheken moet je een geldend Wft diploma behaald hebben. Ben je op zoek naar een Wft opleiding die je helpt om snel en gemakkelijk je Wft-diploma te behalen? Wij zorgen ervoor dat je met behulp van de stap voor stap opleidingen van Hoffelijk in één keer slaagt voor je Wft-examen.

Hoffelijk ondersteunt dagelijks financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring als professional van de toekomst. Wij weten hierdoor precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit resulteert in een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Onze Wft-opleidingen: Laagdrempelig en gestructureerd

Wij bieden met onze stap voor stap Wft-opleidingen structuur en houvast, zodat je optimaal bent voorbereid op je Wft-examen. Het is enkel mogelijk om naar het volgende onderdeel te gaan, wanneer je het onderdeel ervoor hebt afgerond. Met diverse animaties en met veel examengerichte oefenvragen helpen wij jou, zodat je zonder moeite door de lesstof heen gaat. Tevens hebben wij ervoor gezorgd dat de studiebelasting laag blijft, zodat het niet onnodig veel tijd kost om je voor te bereiden én klaar te stomen voor je Wft-examen.

Stap voor stap door de opleiding

Je wordt door ons stap voor stap voorbereid op het digitale Wft-examen. Deze stapsgewijze structuur, de vele oefenmogelijkheden en het leren van feedback bij de vragen wordt door onze deelnemers zeer gewaardeerd. Ook ontvang je tijdens de opleiding handige examengerichte tips, die jou helpen met het beantwoorden van de vragen op je examen.

Zekerheid en slagingsgarantie

De hoge slagingspercentages bij onze deelnemers laten zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Met onze unieke slagingsgarantie, zorgen wij er dan ook voor dat je in één keer slaagt voor je examen en je je diploma behaalt.

Wil jij snel, makkelijk én in één keer slagen voor je Wft-examen? Start dan nu met de Wft-opleiding van jouw keuze.

De verschillende specialisaties

Het is wettelijk verplicht om eerst altijd het Wft Basis te behalen voordat je je ergens in kunt specialiseren (binnen de markt). Een Wft Basis is het fundament voor alle andere Wft diploma’s. Je vergaart kennis en praktijkervaring over de algehele financiële markt. 

Na het behalen van je Wft Basis kun je je verder specialiseren door de volgende diploma’s te behalen: 

  • Wft Zorg; 
  • Wft Consumptief Krediet; 
  • Wft Schade Particulier; 
  • Wft Vermogen; 
  • Wft Inkomen; 
  • Wft Schade Zakelijk; 
  • Wft Hypothecair Krediet; 
  • Wft Pensioen

Genoeg keuze om je verder in te specialiseren!

Waarom zou je meerdere diploma’s behalen?

Wanneer jij meerdere diploma’s in de financiële markt behaalt, kun je breder, maar ook specifieker advies geven. Zo kun je het grotere plaatje bekijken en adviezen geven. Ook kun je, door meer kennis van de markt te hebben, juist specifieke adviezen uit bijvoorbeeld meerdere markten geven. 

Je verbreedt je kennis en bent multi-inzetbaar voor jouw werkgever.