Een extraatje verdienen met beleggen

Een extraatje verdienen met beleggen

Beleggen, in de AEX bijvoorbeeld, is een mooie manier om een extraatje te verdienen. Het geld dat je kunt missen wordt zo een leuk spaarpotje om leuke dingen van te doen. Geniet van het leven, het is immers al kort genoeg. En dat is een waarheid als een koe. Dus ga er wat vaker op uit, verwen jezelf met een lekker weekendje weg of een dagje shoppen. Alleen op stap kan natuurlijk, maar met een stel vrienden of vriendinnen is nog veel gezelliger.

Heerlijk ontspannen tijdens een wellness-weekend

De ultieme manier om te ontspannen is tijdens een wellness-weekend. Heerlijk in de sauna, het Turkse stoombad of bubbelen in de jacuzzi. Tussendoor een hot stone lichaamsmassage en een paar baantjes trekken in het zwembad. Natuurlijk hoort lekker eten en drinken erbij, net als gezellig bijkletsen met je vrienden. En wie zegt dat een wellness eigenlijk alleen iets voor vrouwen is heeft het mis. Het is net zo goed voor mannen geschikt. Met een gemixte groep van vrienden en vriendinnen? Tuurlijk, waarom niet? Leuk om voorafgaande aan het gezellige wellness-weekend voor de vriendengroep bedrukte tassen te regelen waarin alle benodigdheden meegenomen kunnen worden.

Bezoek een mooie stad

Ga met de vriendengroep een leuke stad verkennen. In Nederland, maar ook in onze buurlanden België en Duitsland, zijn genoeg leuke steden te vinden waar je je hart kunt ophalen. Bekijk de historische gebouwen, maak een stadswandeling of geniet van een rondvaart door de stadsgrachten. Lekker lunchen tussendoor terwijl jullie op één van de vele terrassen genieten van alle reuring om je heen. En wat je als shopaholic beslist niet mag overslaan: de winkelstraten. Exclusieve boetiekjes, grote winkelketens en de tweedehandskledingzaken: in iedere stad zijn ze wel te vinden. Alle aankopen nemen jullie mee naar huis in katoenen tassen bedrukt met logo. Zo’n gezellig dagje met z’n allen naar een stad is zeker voor herhaling vatbaar.

Een leuk uitje hoeft niet duur te zijn

Zit het even niet mee met het beleggen en zitten ook je vrienden een beetje krap bij kas? Geen nood, ook dan zijn er genoeg leuke uitjes te verzinnen die weinig geld kosten. Spreek met z’n allen af in het park voor een picknick waarbij iedereen wat lekkers meeneemt. Een zak chips uit de voorraadkast, een fles bubbels die bijna aan de datum is, toastjes en andere snacks uit het kerstpakket. Wedden dat er uiteindelijk genoeg te eten en te drinken is zonder kosten te maken? Uiteindelijk gaat het om het gezellige samenzijn. En daar kan niets tegenop.