Beleggen met Trading Navigator methode

Beleggen met Trading Navigator methode

In je zoektocht naar de perfecte beleggingsstrategie die bij jou past als belegger, kom je verschillende soorten theorieën, strategieën, methodes en meningen tegen. Een van die methodes is ontwikkeld door Harm van Wijk. Een Nederlandse belegger die jarenlang bij multinationals heeft gewerkt en de bedenker achter www.beleggen.com en www.deslimstebelegger.nl is. Hij heeft een eigen methode en software ontwikkeld die te koop is, wij gaan eens induiken in de methode om te zien wat Beleggen met de Trading Navigator Methode precies inhoudt.

De Trading Navigator Methode omhelst een pakket van aan de ene kant software en aan de andere kant informatie, presentaties en cursussen. De software bestaat uit twee onderdelen, software voor aandelen en software voor opties. De software helpt je om inzichtelijk te maken wat de beste momenten zijn om aandelen en opties te kopen en wat de beste momenten zijn om deze te verkopen. De software is erg uitgebreid en er bestaan veel goede reviews. Wat in onze ogen een goed argument is om het eens te proberen, is dat je een 30 dagen niet goed, geld terug garantie hebt. Zo kun je rustig de software proberen en ontdekken en mocht je niet overtuigd zijn kun je er weer kosteloos mee stoppen.

Wat minstens zo interessant is, zijn de informatiebronnen waar je toegang toe krijgt. Je krijgt een login voor de portal en het platform van www.deslimstebelegger.nl waar een gigantische hoeveelheid van informatie beschikbaar is. Ook krijg je verschillende e-books en kom je in een cursus programma van meerdere weken om meer te leren over beleggen.

Hoewel het misschien wat sketchy kan overkomen, raden we echt aan je eens te verdiepen in Harm van Wijk en de Navigator Trading Methode. Tegen geringe kosten krijg je een schat aan informatie om je zo op gang te helpen met beleggen en meer inzicht te krijgen in hoe beleggen in aandelen en opties precies in elkaar steekt.